Sabine Schrama

 

 

Vanuit mijn passie voor de paardensport en het bewegingsstelsel, en mijn interesse voor geneeskunde ben ik diergeneeskunde gaan studeren. Na deze opleiding wilde ik mij verder verdiepen in onderzoek en behandeling van blessures. Met name op gebied van rugproblemen, revalidatie en preventie van blessures valt nog veel te leren en te verbeteren. Zo ben ik begonnen aan de aanvullende opleiding chiropractie voor dieren.

 

Begin 2009 heb ik de opleiding veterinaire chiropractie afgerond (met IVCA certificatie). In de opleiding heb ik kennis opgedaan, die zowel patiŽnten als gezonde dieren effectief helpen. Zo is voor mij de ultieme combinatie ontstaan: het kunnen onderzoeken ťn effectief verbeteren van de functie van het zenuwstelsel en bewegingsstelsel. Met als doel het optimaliseren van welzijn, gezondheid en prestatie. Dit alles in goede samenwerking met trainer, dierenarts, smid, fysiotherapeut, tandarts en zadelmaker.

 

Door het enthousiasme over de goede resultaten heb ik besloten om mij fulltime bezig te gaan houden met chiropractie en voor mijzelf te beginnen als veterinair chiropractor, onder de naam Equireflex.

 

 

Regelmatig preventief onderzoek en behandeling optimaliseert welzijn en gezondheid!

 

 

 

 

 

 

 

Equireflex

 

Drs. Sabine E.A. Schrama

Dierenarts en IVCA gecertificeerd Veterinair Chiropractor

 

telefoon 06 24 2441 72

email info@equireflex.nl

 

 

sabine schrama, dierenarts en veterinair chiropractor

Equireflex.nl © 2010